Budapesti, kecskeméti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com

Dr. Tamasi Böjtlehetőségek 2019-ben

Nyomtatás Szerző : dátum : 2019-01-23 kommentek : (0)

No, az idén belevág velem egy léböjtbe?

A böjt az egészséges élet nélkülözhetetlen eleme, olyan fontosságú, mint az egészséges táplálkozás és a kellő mennyiségű mozgás. Ezért legalább évi egyszer, legalább rövid néhány napot mindenkinek ajánlott egy léböjt. Én terápiás böjtöket is alkalmazok az engem megkereső betegek számára, amelyek több hétig is tartanak, speciális természetes gyógyszerekkel és kezelésekkel történő kiegészítésekkel. A tavasz hagyományosan a böjt szezon! Ilyenkor készülünk fel a telet követő jobb kondícióra, a nyári jobb testalakra, megszabadulunk a salakanyagoktól, fejlesztjük önismeretünket. Magunk részéről feleségemmel 2019.január 2-án elkezdtük az idei éves böjtünket és ezzel a lendülettel várjuk bárki csatlakozását.

Mindazoknak, akik böjtölni szeretnének, a következő segítséget tudom nyújtani összehasonlítva az árakat és az időhosszokat:

 • Bentlakásos wellness böjt négy csillagos hotel körülmények között – bármikor, bárki jelentkezhet folyamatos wellness jellegű bentlakásos böjtkúra csomagunkra a somogyvámosi Radhe Resort hotelbe, bármilyen hosszúságú kúrára (egy-kettő, vagy három hétre). Ára: 44.000 Ft/nap/fő – teljes böjtkúra ellátással és napi kezelésekkel és programokkal. Részletes programnak itt olvashat utána!
 • Böjt táborok négy csillagos hotelekben – költség takarékosabb bentlakásos változat az 5 napos böjtkúra tábor, melyből a közel jövőben három lesz.
  • Granada Hotel (Kecskemét) február 1-5-ig. Ára: 119.000 Ft (5 nap /4 éjszaka)
  • Radhe Resort (Somogyvámos) március 1-5-ig. Ára: 89.000 Ft (5 nap/4 éjszaka)
 • Egyéni ambuláns böjtölésben támogatom azokat, akik páciensként a rendelőmbe eljönnek, egy egyéni terápiás, életmódprogramot állítok össze számukra, azt önállóan a napi munkájuk mellett végzik és hetente bejárnak a rendelőmbe egyéni, vagy csoportos kontroll konzultációra, ahol korrigáljuk a technikát. Ez lehetőséget nyújt gyógyszerek csökkentésére, vagy bármilyen egyéni panaszok speciális kezelésére is. Az első orvosi vizsgálat 25.000 Ft, majd a kontroll konzultációk alkalmanként 5.000 Ft-ba kerülnek.
 • Évente szokásos, ingyenes, ambuláns, tavaszi böjtkúra és az azt megelőző előadások belépőjegy nélkül a saját pácienseimnek. Tehát, aki még nem járt nálam, az is részt vehet ingyenesen a kúra konzultációin, ha előtte eljön egy térítéses (25.000 Ft) vizsgálatra, hogy állapotát ismerhessem.

Ennek időpontjai:

 • Január 28. Előadás a Böjtről Magnetházban (1062 Budapest, Andrássy út 98.) – Bővebb infóért kattinton ide -»»
 • Március 18. 18.00 órakor Gyakorlati bevezetés a böjtkúra végzésébe, csak azoknak, akik jelentkeztek a böjtkúrára, ismétlőknek a gyakorlati ismeretek felfrissítése a rendelőmben.
 • Április 1., április 8 és április 15. 18.00 csoportos böjtkontroll a rendelőmben azoknak, akik végzik az ambuláns böjtkúrát.
 • Böjtkönyv megvásárlása és annak mentén egyéni néhány napos böjt elvégzése

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?

6 + tizenhárom =