Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Sajátélményű, ingyenes böjtkúra szeminárium – 2022. Ősz

Nyomtatás Szerző : dátum : 2022-10-11 kommentek : (0)

Sajátélményű, ingyenes böjtkúra szeminárium ZOOM-on, Dr. Tamasi József vezetésével

Mivel a tavaszi böjtkúra csoportunkról a nagy érdeklődés és a beugró vizsgálati helyhiány miatt sokan kiszorultak, őszi böjtkúra csoportot indítunk.

Az orvos által vezetett böjtkúrán ZOOM-on keresztül lehet részt venni. Ha Ön öt éven belül már járt Tamasi dr. rendelésén, most lehetősége van a csoporthoz ingyenesen csatlakozni.

A szeminárium magában foglalja a bevezető gyakorlati előadást, valamint a 3 alkalmas orvosi tanácsadást és konzultációt!  Aki még nem járt vizsgálaton, annak előbb egy időpontot vizsgálatra kell egyeztetnie, de félő, hogy ő már csak a jövő év tavaszi böjtcsoportban tud résztvenni, amely azonban hamar következik, hiszen általában március áprilisban szokott indulni.

Még egy feltétel a részvételhez, hogy Tamasi dr. valamelyik elméleti böjtelőadását videón meg kell nézni a weboldalon, mert az elméleti alapokat nincs mód pótolni a szeminárium során.

 

Ezek például a következők:

A 2022 őszi, ambuláns csoportos böjtkúra programja

1. A programra jelentkezni 2022.október 21-ig lehet.

2. Október 24., hétfő 18:00 óra Gyakorlati bevezető előadás ZOOM-on lesz elérhető élőben. Az online csatlakozási linket előtte email-en kiküldjük.

3. Október 25. – Krumpli diéta indul

Kontroll és konzultáció időpontok:

• November 7., hétfő – Csoportos böjtkontroll – 18:00h
• November 14., hétfő   – Csoportos böjtkontroll –  18:00h
• November 21., hétfő – Csoportos böjtkontroll – 18:00h

A böjtkontroll kis csoportos foglalkozás, ahol online találkozhatunk egymással és megbeszélhetjük tapasztalatainkat, felmerülő kérdéseinket, eszme és recept csere formájában. Ebben az évben csak ZOOM-on, azaz online lesz elérhető.

Kérjük, szíveskedjen írásban jelezni részvételi szándékát az: info.tamasidr@gmail.com címen!

 

Jelentkezési határidő: 2022. október 21.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?