Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Gyógynövény gyógyszer helyett

Szerző : dátum : 2017-11-17 kommentek : (0)
Gyógynövény felismerő túránk keretében nagyon jól megismerhetők ezek a növények, azután pedig ezen tudás birtokában nyugodtan használhatóak otthon is, saját házipatikánk részeként a gyógyászatban. Számos gyógynövény kerül most bemutatásra amely rendkívül hasznos lehet mindenki számára.

Tudják, én csak olyan természetes módszereket használok amelyekkel gyorsan és hatékonyan lehet gyógyítani! Ezek közé tartoznak a gyógynövények is.

A gyógynövényeket évezredek óta alkalmazza az emberiség, ám ma már a bennük lévő hatóanyagok alapján kategorizáljuk őket és annak alapján ítéljük meg, hogy mennyire lesz eredményes a vele való gyógyítás.

A gyógynövényeknek egyébként számtalan felhasználási módja van. Alkalmazzuk különböző betegségek gyógyítására, de bőrgyógyászatban is kozmetikai szerekbe keverve.

Ezeket a növényeket ingyen begyűjthetjük és házipatikánk részeként kisebb- nagyobb probléma esetén könnyedén használhatjuk. Bizton állíthatom, hogy a gyógynövényeket helyesen begyűjtve és helyesen alkalmazva, a gyógyszerekkel egyenértékű hatást lehet elérni. Vannak betegségek amelyeket én csak gyógynövényekkel kezelek és hatásosan.

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?