Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Légy velem vegán! – Életmódtáborok Tamasi doktorral

Nyomtatás Szerző : dátum : 2018-05-13 kommentek : (0)

4 nap, 4 különböző hely, 4 életérzés és 4 recept a változtatásra

Út a testi, lelki és szellemi feltöltődéshez Dr. Tamasival

Kedves vegánság iránt Érdeklődők!

Csatlakozzon hozzám és a társaimhoz, töltsön velünk 4 napot, élmény – és életmódtáborainkban. Találja meg az önmagához vezető utat, az egészségtudatos életmódhoz. Az életmódtáborok mindig élményt, vidám tanulást és hatékony életmódváltást jelentenek.

20-30 évvel ezelőtt nagyon sok Életmódtábort tartottam. A mai napig újra és újra felbukkannak az akkori résztvevők, akik akkortájt életmódot váltottak és azóta is vegetáriusok, vagy jobban figyelnek az életmódjukra. Azóta viszont az élet másfelé sodort és nem tartottam egyetlen tábort sem.

Most sokak kérésére és mert a növényi alapú (VEGÁN) táplálkozást elkezdőknek is szeretnék támogatást nyújtani újra tartok életmódtáborokat, méghozzá a nyár folyamán 4 különbözőt. 

Az irányelv viszont mindegyikben: „ Légy velem vegán!”  

Életmódtáborjaink 2018 nyarán:

1. Balatonfüred Camping: 2018. június 28. – július 1. -»  Pancsolós, nyaralós Életmódtábor komfortos mobilházas és sátoros elhelyezéssel
2. Somogyvámos:  2018. július 19.- július. 22 -» Sátoros életmódtábor – Hiteles indiai forgataggal – Krisna völgyi búcsú
3. Visegrád Patakpart Hotel: 2018. július 26. –  július 29. – Komfortos Életmódtábor erdei patakparton, a Visegrád környéki erdőségben.
4. Agostyán – Tarján: 2018. augusztus 17. – augusztus 20. – »  Öko hangulatban, az erdőségben
  

Mi is az az Életmódtábor?

A növényi alapú táplálkozást, a rendszeres mozgás és a belső lelki gyakorlatokat jelentő életmód reform megvalósítása a legtöbb krónikus betegség gyógyításának és megelőzésének az alapja, úgyhogy sok páciensemnek fel is írom ezt a változást „receptre”. Az életmódváltás ugyanakkor csak akkor lehet sikeres, ha segítséget kapunk abban jártas szakembertől és hasonló célokkal rendelkező társaktól, barátoktól. Ezért hozzuk létre ezen életmódtáborokat, mert itt egyszerre lesz jelen a témában tapasztalt vezető, a hasonló célokért elkötelezett közösség, a mindennapokból való kiszakadás lehetősége és a szépséges természeti környezet, a folyamat során átélt élmény, a gyakorlás megfigyelésének és kipróbálásának lehetősége. Ezért a résztvevők érdeklődésének, tudásának, igényének megfelelő mélységben fogunk haladni, miközben elég időt hagyunk arra is, hogy a program pihenést, igazi szabadság élményt nyújtson.

 

Miért érdemes erre a 4 napra velünk tartania?

 • A táborok 4 naposak lesznek, árban, a szállások komfortfokozatában, valamint a kifelé vagy épp a befelé fordulást segítő környezet adta lehetőségekben is nagyon különböznek, így megtalálhatja Önmaga számára a legmegfelelőbbet.
 • Mert tapasztalt  szakember, belgyógyász és természetgyógyász  orvos vezetésével tölthet el 4 napot a természetben, miközben bepillantást nyerhet számos egészségmegőrző módszer rejtelmeibe.
 • Az életmód tábor ideje alatt megismerheti az általam használt „life style medicine” vagyis életmóddal történő orvoslásra vonatkozó kezelési elveket/gondolkodást, technikát és ezek gyakorlati alkalmazási területeit (mint például növényi alapú táplálkozás, böjtök, diéták, mozgás,meditációk).
 • Mindennap lehetősége lesz rövid egyéni konzultációkra, hogy gyakorlatokat a legpontosabban elsajátítsa és gyakorolhassa az adott területen személyre szabva.
 • A mozgás programok mellett betekintést nyerhet a növényi alapú gyógyító táplálkozás rejtelmeibe előadás vagy csoportos beszélgetések, bemutatók, oktatsok során.
 • Részt vehet egy autentikus módszer, a legősibb táplálkozási mód, valamint a helyes életmód gyakorlatának megvalósításában
 • Tervünk tehát: pihenés, élmények és tudás szerzés egyszerre, nyugati tudás és keleti hangulat, alap ismertek és speciális érdekességek az életreform útján, másként gondolkodás megszilárdítása mégis a mindennapok rutinjának megtartása – ezt szeretnék nyújtania résztvevőknek.

Válasszon a 4 tábor közül, olyat amelyik Önhöz a legközelebb áll és tartson velünk!

Előadások, melyekből a résztvevők a táborok elején választhatnak témákat:

 • Vegán táplálkozás egészséges vagy sem?
 • Milyen betegségek szűnnek meg a növény táplálkozással?
 • Növények gyógyhatásai.
 • Ájurvéda és az étkezés,
 • Vegán/paleo összehasonlítása,
 • Kell-e gyereknek húst, tejterméket és tojást ennie?
 • Kinek jó a böjtkúra?
 • Táplálékintolerancia,
 • Korai betegségélőjelző tünetek
 • Hasi panaszok és megoldásuk

Bemutatkozás

A táborokat hárman vezetjük:

Dr.Tamasi József Belgyógyász, Társadalom Orvostan Szakorvosa, a Megelőző Orvoslás és Természetes Gyógymódok Szakértője

Dr.Tamasi-Mohai Katinka Életmódtanácsadó, Természetes Gyógymódok Szakértője

Berger János Ajurvéda Oktató, Jógamester

Várjuk szeretettel!

 

Jelentkezés

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám

  Helyszínek:

  A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. [recaptcha]

  Cikk nyomtatása

  Csuhaj Márta

  szerző

  az összes cikk megtekintése

  Vélemény, hozzászólás?