Budapesti rendelő: +36-20-361-9530, info.tamasidr@gmail.com Kiskunfélegyházi rendelő:+36 70 626 8389, kiskunfelegyhazirendelo@gmail.com

Meditest

Nyomtatás Szerző : dátum : 2013-06-07 kommentek : (0)

Továbbfejlesztett Voll teszt (lásd a módszer lényegét ott is!), melynek segítségével homeopátiás gyógyszereket, betegségeket okozó ágenseket izopátiás formában hígítva és magát a betegséget izopátiás hígításban teszteljük. A modern technika eredménye, hogy nem kell ezeket a készítményeket egyenként tárolni és vizsgálni, hanem a méréshez szükséges rezonanciákat komputer tárolja és azt egyszerű kattintással tudjuk a méréshez előhívni.

A rutin vizsgálat során általában 150-300 különböző anyagot tesztelünk, de a készülék több mint 15 ezer különböző anyag tesztelésére alkalmas. Mire használom leggyakrabban a vizsgálómódszert? Allergiák tesztelésére, kórokozók differenciálására, környezeti mérgek tesztelésére, hasonló gyógyszerek közül a leginkább megfelelő kiválasztására. A módszer alkalmas arra, hogy a pácienseim egyéni kétségeit megoldja, tehát pl. használt kozmetikum, étrendkiegészítő, fogászati tömőanyag, lakásban alkalmazott felületkezelőszerek közül kiválasztani azt, melyre az egyén jól, vagy rosszul reagál.

Cikk nyomtatása

Dr. Tamasi József

szerző

az összes cikk megtekintése

Vélemény, hozzászólás?